a 100 mts de Pl. Catalunya

CoCo Tantra Thai Massage Barcelona

CoCo Tantra Thai Massage Barcelona és un espai de benestar i bellesa per a homes, dones i parelles.

Benvingut a

Obert de dilluns a diumenge de 10h a 22h

Benvingut a Massatges Coco Tantra Thai Massage Barcelona

CoCo Tantra Thai Massage barcelona és un centre de massatge tantra, massatge thailandès, massatges terapèutics i serveis estètics a Barcelona. Som un espai de benestar i relaxació per a homes dones i parelles. A CoCo Tantra Thai Massage Barcelona rebreu un tractament relaxant i un tracte exhisit.

Cada servei és una experiència agradable. Aconseguim que us oblideu del món per una estona i descobriu el valor de tenir temps per a un mateix.

Oferim una àmplia oferta de massatges a Barcelona, des de massatges tradicionals a les tècniques més modernes i eficaces.

Varietat de massatges

Oferim una àmplia oferta de massatges a Barcelona. Som especialistes en massatges tantra, massatges thai i massatges sensitius i relaxants.

Experiència relaxant

Cada massatge és una experiència agradable. Aconseguim que us oblideu del món per una estona i descobriu el valor de tenir temps per a un mateix.
Fem el possible perquè cada visita a CoCo tantra Thai Massage sigui com una visita al paradís.

Carta de Massatges Tantra, Massatges Thai i Serveis Estètics

Permet-nos presentar la nostra carta de massatges Tantra, massatges Thai, massatges sensitius i serveis estètics, dissenyats per brindar-te una experiència única i satisfactòria.
Les nostres terapeutes expertes us guiaran en un viatge de connexió íntima amb tu mateix perquè experimentis una profunda relaxació i alliberament de tensions acumulades.

El massatge tantra terapèutic és un massatge fet des del cor, amb molt d'amor, respecte i delicadesa.
És per això que podeu curar diversos aspectes de la persona, si aquesta s'obre a rebre.

El massatge thai o massatge thailandès és una antiga teràpia corporal originària de Thailàndia.
Del massatge tailandès es valora que promou la relaxació profunda.

El massatge balinès combina tècniques suaus de pressió, pastament i estiraments per alliberar la tensió muscular i promoure una profunda relaxació. Cada moviment està dissenyat acuradament per restablir l'equilibri en cos i ment.

Els massatges en parella a Barcelona són una oportunitat perfecta per desconnectar del món exterior i connectar l'un amb l'altre en un ambient d'intimitat i d'harmonia.

El massatge sensitiu es basa en tècniques suaus i delicades que s'adapten a les necessitats individuals de cadascú.
Cada toc del massatge sensitiu t'embolica en una abraçada terapèutica.

Al nostre centre de bellesa, t'oferim una àmplia gamma de serveis estètics dissenyats per realçar la teva bellesa natural i tenir cura del teu benestar.

Centre de massatges tantra a Barcelona.

Massatge Tantra

El massatge tantra és una tècnica mil·lenària que es fa servir per equilibrar l'energia del cos, la ment i l'esperit. A diferència dels massatges convencionals, el massatge tantra s'enfoca a despertar l'energia sexual i expandir-la per tot el cos, creant una sensació de pau, harmonia i connexió.

El massatge tantra és una experiència única i personalitzada, que s'adapta a les necessitats i preferències de cada individu. El massatge tantra inclou tècniques de respiració, meditació i massatge per relaxar i despertar els sentits del cos. L'objectiu és expandir l'energia sexual i estimular punts específics al cos per generar una sensació de plaer i benestar.

El massatge tantra és més que un massatge corporal

Al massatge tantra s'uneixen els principis de la bioenergia, l'anatomia i la meditació.

En el massatge tantra es fa massatge tot el cos amb tècniques relaxants orientals. La massatgista tàntrica s'enfoca en punts d'acupressió. Al final del massatge tantra experimentaràs una poderosa i diferent ona orgàsmica a què passa durant l'acte sexual en si.

El procés del massatge tantra

Una de les preguntes més comunes sobre el massatge tantra és com es fa. El massatge tantra s'adapta a les necessitats i les preferències de cada individu. En general, comença amb una conversa entre el massatgista i el receptor, per establir una connexió i una comprensió mútua del que es busca a la sessió.

Prèviament, la massatgista o el centre de massatges tantra haurà preparat un ambient relaxat i segur per al client.

Un cop establert el contacte entre el client i la terapeuta es comença amb una relaxació inicial amb tocs suaus i moviments lents. El massatge tantra comença així per ajudar el client a relaxar la tensió ia connectar amb la massatgista.

Després ja comença el massatge tantra en si amb el massatge de tot el cos. Aquest massatge consisteix a utilitzar tècniques suaus i fluides per despertar lenergia alliberar de possibles bloquejos. A mesura que avança el massatge tantra el client experimenta una major connexió entre el cos i la ment.

A prop del final del massatge la massatgista tantra s'enfoca en punts de culminació sense cap intenció de portar el pacient a l'orgasme. Ja a prop del final s'entra en fase de descans on es deixa un temps al client perquè integri l'experiència.

Un cop acabat el massatge és bo que pacient i massatgista comparteixin experiències.

El tantra és una filosofia antiga


És important destacar que el tantra és una filosofia antiga originària de l'Índia, que s'enfoca a la connexió entre el cos, la ment i l'esperit. A través de la pràctica del tantra, es busca assolir un estat d'unitat i d'harmonia, connectant amb la divinitat interna i elevant la consciència.
El tantra pot ser utilitzat per a diferents fins, com ara millorar la vida sexual, la connexió de parella, l'autoestima, el desenvolupament personal i la recerca de l'espiritualitat. A més, hi ha diferents tipus de tantra, des del tantra sexual fins al tantra ioga, cadascun amb la seva pròpia tècnica i enfocament.
En resum, el massatge tantra i el tantra en si mateix són pràctiques antigues que cerquen la connexió del cos, la ment i l'esperit. El massatge tantra és una experiència personalitzada que cerca equilibrar l'energia del cos i expandir-la per generar una sensació de benestar. El tantra pot ser utilitzat per a diferents fins, des de la vida sexual fins al desenvolupament personal i la cerca espiritual.

massatges thai barcelona

Massatge Thai

El massatge tailandès, o massatge thai, s'ha fet durant segles. Aquest massatge ha esdevingut una part integral de la cultura tailandesa.
S'inspira en els principis de la medicina tradicional tailandesa. El massatge thai busca restablir l'equilibri i l'harmonia al cos i la ment.

Ja sigui que busques alleujar l'estrès, alleujar dolors musculars o simplement desconnectar del tràfec diari, el massatge tailandès és una opció perfecta per restablir l'equilibri i restaurar el teu benestar.

Què és el massatge tailandès?

El massatge tailandès és una tècnica terapèutica tradicional que combina pressions, estiraments i manipulacions per tal de promoure l'equilibri i el benestar físic i mental. És originari de Tailàndia i es basa en la creença que el cos està compost per línies d'energia anomenades sin.

Durant la sessió de massatge tailandès, el terapeuta aplica pressió a punts específics al llarg d'aquestes línies per alliberar bloquejos i restaurar el flux d'energia.

Un ritual de benestar a un Thai Spa Barcelona

El massatge tailandès és una experiència transformadora que pots gaudir al Thai Spa de Coco Tantra Thai Massage.

A l'ambient serè i professional de l'spa viuràs aquest ritual de benestar. El massatge thai us transportarà a un estat de relaxació profunda i revitalització.

Com és un massatge tailandès

 • Es realitza sobre una estoreta o matalàs futó.
 • Treballa a les línies d'energia.
 • S'enfoca en els músculs, les articulacions i fins i tot fa massatges a l'estómac, el cap, els dits de les mans, els dits dels peus i les orelles.
 • Ajuda a promoure la circulació, la salut i el benestar.
 • Involucra tècniques de ioga.
 • Ajuda a augmentar la flexibilitat muscular.
 • T'ajuda a enfortir-te.
 • Relaxa tot el teu cos.

Els efectes del massatge thai o massatge thailandès

Després d'un massatge tailandès, moltes persones diuen sentir-se relaxades, revitalitzades i amb més sensació de benestar. En general, la majoria de persones gaudeixen d'una experiència positiva i se senten més relaxades i rejovenides després d'un massatge tailandès.

La combinació única d'estiraments, acupressió i moviments rítmics no només allibera tensions físiques, sinó que també aclareix la ment de preocupacions i pensaments ansiosos. Aquesta harmoniosa fusió de relaxació i energització permet que les persones se submergeixin en una sensació de tranquil·litat que perdura molt després que hagi acabat la sessió.

Benestar més enllà de la sessió de massatge thai

Els efectes terapèutics del massatge tailandès s'estenen més enllà del que és físic, oferint un bàlsam per al benestar emocional i una renovació de la vitalitat en tots els aspectes de la vida diària. Així, el massatge tailandès es converteix en una experiència holística, nodrint tant el cos com l'ànima i deixant una sensació gratificant i rejovenidora a cada fibra del seu ésser.

massatge sensitiu

Massatge Balinès

El massatge balinès és un massatge profund amb pressió de suau a intensa. El massatge balinès utilitza tècniques de pastament, moviments llargs, mobilització d'articulacions, estiraments i acupressió.

La combinació dun massatge suau i profund amb treball energètic produeix una relaxació profunda i alleuja la tensió muscular. Redueix l'estrès, millora la circulació sanguínia i el metabolisme del teixit, i restaura l'harmonia a totes les àrees de la vida.
El massatge balinès alleuja l'estrès, els mals de cap, l'insomni i els problemes digestius. Ajuda amb la tensió muscular i els mals dʻesquena.

Descobreix el Relaxant Massatge Balinès a Barcelona

El massatge balinès que proposem al centre de Barcelona no només alleuja la tensió muscular, sinó que també millora la circulació sanguínia, redueix l'estrès i promou un estat general de benestar. Et sentiràs renovat amb una sensació de calma i equilibri.

Deixa't embolicar per la màgia del massatge balinès a Barcelona i regala't un moment de relaxació i cura personal. Gaudeix dels beneficis revitalitzants d'aquest antic art terapèutic i experimenta una sensació de benestar duradora al cor de la ciutat.

El massatge balinès comença amb un rentat corporal complet perquè els olis funcionin millor.

El procediment del Massatge Balinès

Després, el client es fica al llit bocaterrosa i el massatgista s'ocupa del peu i la cama dreta. Després repeteix el massatge a la banda esquerra. Després es fa el massatge d'esquena, on els punts d'acupuntura (meridians de la bufeta interna i externa) es pressionen de dalt a baix. Després ve l'aplicació d'oli i es treballa l'esquena i les espatlles amb diferents tècniques com a moviments llargs, pastament i rodets amb el puny.

Després, el client es fica al llit panxa enlaire. El massatgista aplica oli a la cama dreta, la massatge i després repeteix el massatge a la banda esquerra. S´omet el massatge de l´abdomen, ja que tradicionalment es considera una zona íntima. El massatgista passa al braç dret i la mà dreta. Aplica oli, realitza moviments llargs, fa massatges i estira la mà abans de passar al braç esquerre i la mà esquerra. Després, si es vol, es poden incloure el rostre, el cap i el coll. Fins aquell moment, el massatge balinès consta d'un total de 95 passos, abans de passar als tractaments posteriors com ara exfoliació corporal (per exemple, Lulur), embolcall corporal (per exemple, Boreh/Parem), bany de vapor o bany de flors .

La relació s?enforteix amb els massatges en parella a barcelona.

Massatges en parella

Us convidem a explorar un espai de connexió íntima i benestar compartit. Amb els massatges en parella podràs enfortir la complicitat i l'enllaç emocional amb el teu ésser estimat.
Els nostres massatges en parella ofereixen una àmplia gamma de beneficis, des de l'alleujament de l'estrès i la reducció de la tensió muscular, fins a la millora de la comunicació i la intimitat a la relació. Aquest moment especial et permetrà revitalitzar-te físicament i emocionalment, mentre crees records duradors i significatius amb el teu ésser estimat/da.

El Plaer dels Massatges a Parella a Barcelona

Descobreix el poder transformador dels massatges en parella i deixa't emportar per la màgia d'aquest viatge compartit cap a l'equilibri, la relaxació i la intimitat. Experimenta una connexió més profunda amb el teu ésser estimat i crea moments inoblidables junts. Als nostres massatges en parella a Barcelona, trobaràs un refugi de serenitat i benestar on podràs nodrir l'amor i la cura mutu.

Un Espai Privat per a la Intimitat: Sala Exclusiva per a Massatges a Parelles

Al nostre espai privat dissenyat exclusivament per a parelles, desconnecta del món exterior i enfoca't únicament en l'amor i la connexió amb el teu ésser estimat/da. Crea un moment especial de complicitat i relaxació en un entorn tranquil i acollidor.

Enfortiu llaços amb un massatge en parella

Un massatge en parella és una experiència íntima i relaxant que ofereix una sèrie de beneficis tant físics com emocionals per a les dues persones involucrades. En compartir aquest moment especial, els beneficis encara poden ser més profunds. Aquí alguns dels beneficis que es poden experimentar amb un massatge en parella:

 1. Connexió emocional: Compartir un massatge en parella pot enfortir els lligams emocionals i augmentar la intimitat entre les persones. Pot ajudar a establir una connexió més profunda, permetent una comunicació no verbal i una comprensió més gran entre tots dos.
 2. Reducció de l'estrès: El massatge, en general, ajuda a alliberar tensions i disminuir l'estrès físic i mental. En rebre'l en companyia de la parella, es pot crear un ambient de suport mutu, cosa que afavoreix la relaxació i l'alliberament de tensions emocionals acumulades.
 3. Augment de la relaxació: La presència de la parella al massatge pot augmentar la sensació de comoditat i relaxació. Es poden crear moments de tranquil·litat i calma compartida, cosa que potencia la sensació de benestar general.
 4. Estimulació de l'afecte: Durant el massatge en parella, el toc afectuós i curós pot alliberar endorfines, hormones associades amb el benestar i el plaer. Això pot comportar un augment de l'afecte i la proximitat entre les persones.
 5. Millora de la comunicació: Durant la sessió de massatge, la comunicació és essencial per assegurar-se que les dues persones se sentin còmodes i obtinguin allò que desitgen de l'experiència. Això fomenta una comunicació clara i empàtica, cosa que pot tenir beneficis en la relació fora de la sessió de massatge.
 6. Estimulació de la circulació: Els moviments del massatge ajuden a millorar la circulació sanguínia i el flux de nutrients als teixits del cos. Això pot tenir un efecte positiu en el benestar físic i la salut general.
 7. Reducció de la tensió muscular: El massatge en parella pot ajudar a alliberar tensions musculars i alleujar molèsties físiques, com ara nusos o contractures.
 8. Exploració i aprenentatge mutu: En practicar el massatge en parella, tots dos poden aprendre sobre les preferències i necessitats de l'altre en termes de pressió i tècniques, cosa que pot millorar l'experiència futura i la complicitat entre tots dos.

És important esmentar que per gaudir plenament dels beneficis del massatge en parella, és fonamental que totes dues persones se sentin còmodes i consensuïn els límits i preferències abans de començar. La idea és que sigui una experiència positiva i enriquidora per a tots dos.

saló de massatge thai i tantra a Barcelona

Massatge Sensitiu

El massatge sensitiu pot ajudar a reduir la tensió muscular, alliberar emocions reprimides i millorar el benestar general.

El massatge sensitiu es fa amb moviments lents i suaus, utilitzant la pressió adequada per a cada zona del cos. El massatgista se centra en la respiració del receptor i en la connexió entre el cos i la ment. Es fan servir tècniques de relaxació, estiraments suaus i tocs delicats per estimular la sensibilitat del cos.

Una de les preguntes més comunes sobre el massatge tantra és com es fa. El massatge tantra és una experiència única i personalitzada, que s'adapta a les necessitats i les preferències de cada individu. En general, comença amb una conversa entre el massatgista i el receptor, per establir una connexió i una comprensió mútua del que es busca a la sessió.

Serveis estètics

Quan visites el nostre centre de serveis estètics, et submergeixes en un ambient acollidor i relaxant, on pots desconnectar de l'estrès diari i dedicar-hi temps. Ens preocupem per cada detall i ens esforcem per brindar-te una experiència plaent i satisfactòria.
Els nostres tractaments fan servir productes de qualitat i tècniques d'avantguarda per garantir els millors resultats. Ja sigui que busquis rejovenir la teva pell, embellir les ungles, millorar la teva aparença amb maquillatge i pentinat, o simplement relaxar-te amb un massatge, som aquí per complir les teves expectatives.

CONTACTA AMB COCO TANTRA BARCELONA

Vols reservar el teu massatge?

Escriu-nos a través del formulari, truca'ns o contacta per Whatsapp per reservar un massatge.

ON SOM?

Coco Tantra Thai Massage Barcelona
C/ Bergara, 7, Ent. 2
08002, Barcelona

HORARI

Dll-Dom: 10am-10pm

TELÈFON

+34 651 11 93 29

  Desplaceu-vos fins a dalt